Сушеница
Приготвена от свежо свинско месо опушено на орехови черупки, мариновано с над 12 подправки по стара шопска рецепта. Сушеницата е изключително вкусна и за да остане така, се приготвя на малки количества-няколко пъти седмично, твърди се че рецептата е на повече от един век.
Домашен суджук
Приготвен на място от няколко вида месо, избрани подправки и специална топлинна обработка. Както нашите клиенти обичат да казват "истински суджук".
Стек от риба тон
Наскоро част от нашият екип отде на обучение в областта Тоскана,Италия. Рецептата бе донесена от там, като се отличава със типичното за района просто съдържание и внимателен подбор на продуктите.
Задушен Заек
Приготвен по оригинална домашна рецепта поднесен в керамичен съд. Задушава се заедно с отбрани зеленчуци, разнообразни местни подправки и поръсен с пресен магданоз придобива неустоим аромат.